Wie ben ik?

Ik ben Donna Sulastri, ik ben geboren in Indonesië en 18 jaar geleden naar Nederland gekomen. Ik heb mijn opleiding schoonheidsspecialiste afgerond in Nederland en daarna begonnen met mijn eigen salon Bali Beauty Care in Eindhoven. Omdat ik uit een ander klimaat kom had ik in Nederland al gauw huidproblemen. Daardoor heb ik een passie opgebouwd voor huidproblemen en hoe die behandeld moeten worden. Ik haal veel voldoening uit het persoonlijk begeleiden van klanten en een goed resultaat te behalen. Ik blijf me continue verbeteren door meer opleidingen te volgen, door bijeenkomsten van dermatologen bij te wonen en ook via de brancheorganisatie ANBOS op de hoogte te blijven. Begin 2015 heb ik mijn acne specialisatie diploma gehaald waardoor acne behandelingen van Bali Beauty Care vaak vergoed worden door uw zorgverzekering.

Locatie

Contact

Contact Informatie

Adres: Zandkrab 1, 5658 AH Eindhoven

Telefoon: 0613686247

Via openbaar vervoer:

Neem bus 401 en stap uit bij bushalte Zandrijk. Dan is het kort lopen naar de Zandkrab. U kunt het onderstaande kaartje gebruiken om de openbaar vervoer route te plannen.

Via auto:

Neem afslag Eindhoven Airport op de N2. Daarna op het Flight Forum eerste afslag links richting Zandrijk en dan eerste afslag rechts richting Zandkrijk. U kunt het onderstaande kaartje gebruiken om de route te plannen.

Afspraak maken

Boek direct

Maak een afspraak door mij direct te bellen via 0613686247 (of via whatsapp) of via een email of door op de onderstaande knop te klikken:

Boek nu!